Nicolette Wever

Nelson Mandela

 Leeuwarder Courant

Delen op social media

Syntens: Pitchtraining investeerders

Delen op social media

Delen op social media

Nijestee: gedragscode medewerkers

Delen op social media

Composteren met een melkpak

Delen op social media

Recept voor Menzis bewust leven

Delen op social media

Diederik Samsom

Delen op social media

Naam Nicolette Wever
Adres Bloemsingel 214
Postcode 9712 KZ
Woonplaats Groningen
 
Telefoon 0612327055
Email info@studiodroomwever.nl
Website studiodroomwever.nl
Biografie
Welkom bij Nicolette Wever:
“Het helder verbeelden van ingewikkelde zaken, dat is echt mijn ding!
Vaak zitten die ingewikkelde zaken in hoofden van o.a. managers, schrijvers, wetenschappers en journalisten. Wat ik doe is die complexe beelden uit de hoofden halen en zakelijk, mooi of grappig vertalen naar het papier. Ik merk dat mijn heldere visuals een meerwaarde vormen voor de nieuwe media, waar korte teksten een sterk beeld nodig hebben dat de aandacht trekt.”

“Een goed beeld is voor mij een beeld met inhoud, gebaseerd op een kernachtig concept. Het beeld moet je raken, bijv. door subtiele humor, een dubbele bodem of een verrassende invalshoek. Bij mijn portretten zoek ik naar de kern van de mens. Het karakter. Overbodige details haal ik weg zodat alleen het wezenlijke overblijft.”

“Ik maak ruim 20 jaar illustraties voor kranten en boeken (o.a. healthy aging, management en actualiteit), logo’s, infografics, visuals voor bedrijfspresentaties en wordt de laatste jaren ook steeds meer gevraagd voor visuele verslaggeving tijdens brainstormsessies.
Mijn klanten zijn o.a. Van Duuren Managementboeken.nl, Leeuwarder courant, Quest, stichting Het Drentse Landschap, Syntens, div. investeringsbedrijven, Innovatielab Groningen.”